Business Power

A hiteles partner, aki társ a versenyben

Banki szakértőként vállalkozása szolgálatában

A legmagasabb szintű, évtizedes banki és pénzügyi tapasztalattal rendelkezem, otthonosan mozgok a bankok, a hitelek világában és jól ismerem azokat az elvárásokat, amelyek a sikerhez vezetik akár az Ön vállalkozását is. Több száz banki tárgyalás tapasztalatával, azonban immáron független szakértőként, tanácsadóként a hitelkérelem összeállításától, a bankok kiválasztásáig, a bankokkal folytatott tárgyalásokon át, egészen a folyósításig hiteles partnerként állok a vállalkozások szolgálatában.

Használja ki, hogy velem nagyvállalat módjára tárgyalhat a legjobb kondíciókért!

Rádióinterjú velem kkv hitelezés témakörében (19:30-tól):

Tanácsadás cégeknek fejlesztésükkel, hitelezésükkel, forrásszerzéssel kapcsolatban.

Akár egy új beruházás finanszírozásához keres megoldást, akár a megnövekedett vevői igények rugalmas kiszolgálásához szükséges pótlólagos likviditás megteremtésének lehetőségét szeretné megtudni, vagy ha csak kíváncsi és szívesen megvizsgálná, hogy van-e jobb, hatékonyabb finanszírozási struktúra a jelenlegihez képest az Ön cége számára.

Segítség bankkapcsolatok kiépítésében, újragondolásában, bankköltségek optimalizálásában.


Büszke vagyok arra, hogy segítséget nyújthatok értékteremtő projektekben és nagy elégedettségemre szolgál, amikor a siker különleges pillanataiban osztozhatok a partnereimmel.

Egy bizalmas és díjmentes első konzultáció során választ kap a legégetőbb kérdéseire, és együtt kijelöljük a sikeres üzlet felé vezető irányt.

Kérem keressen bizalommal, hogy ez az elhatározása biztosan jó üzleti döntés legyen.