Hitelek magánszemélyeknek

A

Financial Expert Kft.


Székhely: 1143 Budapest, Stefánia út 16. mfsz.1. Cégjegyzékszám: 01-09-940107 Adószám: 13740407-2-42 MNB engedély szám: EN - I - 938/2010Elérhetőség: Levélcím: 1143 Budapest, Stefánia út 16. mfsz.1. Telefon: +36 1/220-5839 E-mail: info@finex.hu Weboldal: www.finex.hu

szerződött partnereként, finanszírozási szakértőként, független közvetítőként személyre szabott, bank semleges ajánlatokat nyújtok az Ön számára, a banki ajánlatoknál kedvezőbb feltételek mellett, továbbá teljes körű, díjtalan ügyintézéssel állok a rendelkezésére.

Nem mind arany ami fénylik...viszont 100%-ig biztos, hogy Önnek teljesen DÍJMENTES!

Az egyes bankok hitelbírálati gyakorlata jelentősen eltér egymástól, ezért mindenképpen érdemes egy szakértő közreműködését igénybe venni, hogy a legjobb, legolcsóbb, leggyorsabb, egy szóval az optimális megoldást találja meg a hiteligényére!

Naprakész ismertekkel rendelkezem a meghatározó bankok ajánlataival kapcsolatban, szakértelemmel állítom össze az igényléshez csomagot, prezentálva a három legkedvezőbb ajánlatot az Ön számára, amelyekből Ön választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet! Tőlem pedig a teljes hitelbírálati, ügyintézési folyamat alatt aktív támogatást kap!

Ha együttműködünk, akkor extra kedvezményekben lehet része, és zöldfolyosós ügyintézést biztosíthatok több banknál, profi, kipróbált ügyintézői csapattal!

Kérjen most kötelezettség nélküli, ingyenes ajánlatot tőlem az alábbi gombra kattintva:

Miért kérjek ajánlatot, ha én is be tudok menni a bankba?

Mert ez egy komoly elkötelezettség a jövőre nézve. Nem mindegy, hogyan dönt. Szakértő hitelközvetítő sok tapasztalattal rendelkezik, amin Önnek már nem kell végigmennie. Ráadásul nem kell utána járni, sorban állni, akár többször is menni, mert mindig felmerül valami kérdés. Mindezt egy hitelügyintéző elintézi Ön helyett ingyenesen.

Ha egy 50.000.- Ft-os szobafestést szakemberre bíz, akkor egy több milliós hitelnél miért ne venné igénybe szakember segítségét?

Biztosan beütötte már a google keresőbe a hitel szót. Itt aztán hetekig olvashat a témába vágó cikkeket és a végén valóban nem fogja tudni mi a helyes döntés. Aki viszont naponta foglalkozik hitel felvételi ügyekkel, naprakész és gyors információkkal szolgálhat.

Hitelfelvétele után még kérdése lenne? Akkor is nyugodtan hívhatja a személyes ügyintézőjét, aki tisztában van mindennel, hiszen rajta keresztül intézett mindent.

A bankban csak egy szám lesz, de a személyes hitelügyintézője név szerint fogja ismerni.

Valóban ingyenes?

Igen, Önnek ingyenes.

De mint tudjuk semmi sincs ingyen, mert a hitelügyintézés díját a bank fizeti, ugye senki sem dolgozna ingyen. Ez nem azt jelenti, hogy drágább lesz a hitele, sőt, még spórolhat is, hiszen vannak olyan szolgáltatók, akik mindezt külön díj ellenében végzik.

Ezen felül még időt és energiát spórolhat meg, ráadásul itt az Ön igénye van szem előtt tartva, nem pedig a bank igénye.

Kérjen ingyenes ajánlatot!

Töltse ki az űrlapot és rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és indulhat a hitelügyintézés: