Magamról

Iskolák:

Közgazdász, műszaki menedzser végzettséggel rendelkezem. Diplomáimat a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen és a jelenlegi nevén Neumann János Egyetemen, Kecskeméten szereztem.

Szakmai tapasztalatok:

A Raiffeisen Bankban az ország vezető vállalati bankjában, annak is a legjelentősebb vállalatfinanszírozási területén értékesítőként, majd értékesítési vezetőként 1998-2013 között alapoztam meg a szakmai ismereteimet.

Új kihívást keresve 2013-2015 között aktív részt vállaltam egy zöldmezős projekt sikeres megvalósításában. Ebben az időszakban ugyanis számos KKV fejlődését segítettem hitelekkel egy induló pénzügyi vállalkozás értékesítési vezetőjeként.

2015 év végén felkérést kaptam az akkori FHB Bank közép-magyarországi KKV régiójának létrehozására.

2018-tól elsősorban független vállalatfinanszírozási szakértőként, tanácsadóként segítem a kis-és közepes vállalkozásokat, az azok növekedését elősegítő források, hitelek (az Európai Unió által támogatottakat is beleértve) megszerzésében.

Egyéb végzettségek:

Pénzügyi, tőkepiaci érdeklődésemet, felkészültségemet bizonyítandó rendelkezem Brókervizsgával és megszereztem a Nemzetközi Bankárképző Vagyon-, Alap-, Portfóliókezelői oklevelét is. Az élethosszig tartó tanulás jegyében pedig jelenleg Bizalmi vagyonkezelői szakon a Szent István Egyetem végzős hallgatója vagyok.

Bővebben a szakmai múltamról itt: